Terugblik poolen en darten in SportCafé Alkmaar 21 oktober 2018

Zondag 21 oktober organiseerden Vereniging 1800 helpt KiKa en de eigenaren van SportCafé Songül en Yücel Hoş een middag poolen en darten voor KiKa.

Tussen 14.00 en 18.00 uur was iedereen welkom.  Songü en Yücel stonden een deel van de inkomsten af aan KiKa. Er werden hapjes en drankjes verstrekt ter versterking van de inwendige mens. Hartverwarmend was ook dat we van Sportcafé Alkmaar een extraatje kregen om aan Kika te doneren.

Groepsfoto met eigenaren SportCafé Alkmaar
Foto: Elly Bootsma

Renee Oud (linksonder op de foto), als vrijwilliger verbonden aan Kika veerde ons met een bezoek om kennis te nemen van onze activiteiten. Wij waren vereerd vol trots dat we hem een bedrag van € 750.- euro konden doneren, een bedrag wat we het afgelopen jaar bij elkaar gespaard hebben.

Met dank aan Elly Bootsma voor de foto’s!

Waardecheque overhandigt aan KiKa
Waarde cheque overhandigd aan een vrijwilliger van KiKa Foto: Elly Bootsma