Rondleiding AFAS stadion 23 februari 2019

Het AFAS Stadion is het voetbalstadion van AZ uit Alkmaar. Het stadion dat de naam draagt van sponsor AFAS is de opvolger van het oude stadion van AZ “Alkmaarderhout”.

Tijdens een rondleiding door het AFAS Stadion gaan er deuren open die normaal gesproken gesloten blijven. Zo is er de mogelijkheid om de persruimte te bekijken en natuurlijk de grasmat eventjes van dichtbij te bewonderen.

Programma:

10.45 uur: verzamelen bij de hoofdingang (ingang 7)
11.00 uur: vertrek rondleiding groepsverband.

De rondleiding zal ongeveer 5 kwartier duren.

Kosten:

Bedraagt € 7 per deelnemer. Graag vooraf betalen contant of per pin bij onze collega.  Alle wandelaars, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa: Stichting Kinderen Kankervrij.

Na de rondleiding staat het u vrij een kopje koffie of thee te
nuttigen voor eigen rekening.

Aanmelden:

Aanmelden is verplicht en kan tot 17 februari 2019 bij mevrouw L. Spaans, L.spaans@vereniging1800helptkika.nl of 06 27 45 72 45.