Donatie aan Stichting Kika namens de vereniging!

Zondag 26 februari hebben we weer een mooie cheque over kunnen dragen aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) van € 700!

Onze vereniging heeft natuurlijk als doel om bij te dragen aan de missie van Stichting Kika. Dat doen we door regelmatig evenementen te organiseren waar je voor een klein bedrag aan kunt deelnemen.

Die kleine bijdragen tellen op, en zo hebben dus weer een mooi bedrag kunnen overhandigen. Ook vorig jaar in April hebben we al een mooi bedrag kunnen schenken. Daar willen we al onze deelnemers en supporters voor bedanken!

Ook in 2020 zullen we weer diverse activiteiten organiseren, en we hopen natuurlijk dat iedereen weer gezellig meedoet. Houd daarom ook zeker onze facebook pagina in de gaten.